Búzafüves kutatás és játék egész júniusban

 

Kedves Búzafűlé közösség,

 

Tegnap gyereknap volt a felnőttek játszottak a gyerekekkel. Mától nálunk július 31-ig folyamatosan játszhatnak, tanulhatnak a felnőttek.

 

Feltételezzük, hogy az iskolákban az elmúlt időszakban bevezetett online oktatás következtében minden felnőtt is közelebb került az online térhez, az online tesztekhez. 🙂

 

Ebben a hónapban két síkon fog történni az online interakció a Székelyföldi Csoda közösségi és weboldalain. Vegyük is sorra, nagyon röviden:

  1. Online kérdőíves visszajelzés
  2. Online ki mit tud a búzafűléről

 

Részletek, szabályok és nyeremények most következnek:

1 nyeremeny

  1. Nagyon sok búzafűlé fogyasztótól kapunk visszajelzést, hogy milyen pozitív változások álltak be életükben mióta a búzafűlevet használják. Most szeretnénk ezeket a tapasztalatokat rendszerezni, még szélesebb fogyasztói rétegtől visszajelzést kapni. Ennek érdekében egy online kérdőívet állítottunk össze, melyet mindenki kitölthet aki valaha fogyasztott búzafűlevet, bármilyen formában akár a Székelyföldi Csoda termékei közül, akár saját készítésűt, akár más forrásból. Az Önök által küldött visszajelzéseket szeretnénk rendszerezni, és összegezve a közösség elé tárni, hogy ötletet, erőt és lendületet adhassunk a leendő búzafűlé fogyasztóknak is.

Hálásak leszünk a nekünk és másoknak nyújtott segítségükért. Azok között akik július 31-ig kitöltik a kérdőívet, augusztus 1-én értékes és főleg hasznos/egészséges csomagot (3 db) sorsolunk ki:

  • 6 doboz liofilizált búzafűlékapszula (összesen 252 adag), 1 tégely liofilizált szarvasgomba, 2 db liofilizált gyümölcs, 1 db Tünde Natura kézkrém, 1 db levendulás tönkölybúza pelyva párna, 1 db levendulavíz
  • 3 doboz liofilizált búzafűlékapszula (összesen 126 adag), 1 tégely liofilizált szarvasgomba, 2 db liofilizált gyümölcs, 1 db levendulás tönkölybúza pelyva párna
  • 2 doboz liofilizált búzafűlékapszula (összesen 84 adag), 1 tégely liofilizált szarvasgomba, 1 db liofilizált gyümölcs, 1 db levendulás párna

3 nyeremeny

A kérdőívet csakis online lehet kitölteni a https://liofilizat.ro/kerdoiv

vagy a http://buzafule.ro/kerdoiv/ oldalakon.

 

 

  1. Június 30-ig időnként egy búzafűlével kapcsolatos kérdést teszünk föl, amelyre a válaszokat az adott kérdéshez kapcsolódó bejegyzés alá kell kommentként beírni, a helyes választ adók között a webáruházunkban található termékek közül sorsolunk ki egyet, melyet a napi kérdéssel együtt közzé teszünk. Könnyebb kérdésekkel indítunk majd, és ahogy haladunk június 30. fele egyre nehezebb, vagyis nagyobb búzafűleves ismereteket követelő kérdéseket teszünk majd föl. Fontos: csak hétköznapokon teszünk föl kérdést. A hétfő és csütörtök közötti kérdésekre, az adott nap végéig lehet válaszolni, és másnap sorsolunk. A pénteki kérdésekre vasárnap éjfélig lehet válszt adni és hétfőn sorsolunk, ekkor értékesebb nyereményeket is lehet nyerni, de nehezebbek is lesznek a kérdések.

 

Lehet elsőre bonyolultnak tűnnek a szabályok, de hamar belejövünk.  A kérdőív kitöltés a www.liofilizat.ro vagy a www.buzafule.ro oldalon a hónap végéig, aztán sorsolunk.

Tehát induljon a nyár, induljon a játék, várjuk a visszajelzéseket. Kívánunk mindenkinek jobb egészséget.

A búzafűlé népszerűsítésével a célunk az, hogy ne csak megőrizzük egészségünket, hanem javítsuk azt egészen a “kicsattanó egészségig”.